Alka Schoonmaakweken!

Bent u verzuurd?
Voor het goed functioneren van diverse functies in het lichaam is het van belang om de zuurgraad van het bloed binnen zeer nauwe grenzen te houden. De zuurgraad van het bloed, weergegeven in pH, is afhankelijk van de hoeveelheid basische en zure stoffen opgelost in het bloed, vandaar de term: zuur-base-evenwicht. De normale grenzen bij de mens voor de pH van het bloed liggen tussen de 7,35 en 7,45. Bloed binnen deze pH-waarden noemen we ‘licht basisch”.

Ons leven en onze gezondheid zijn gebaseerd op de instandhouding van ons inwendige milieu. Zoals de continue instandhouding van het juiste suikergehalte in het bloed, is ook het handhaven van het zuur-base-evenwicht een topprioriteit. Daar waar het suikergehalte wordt gehandhaafd door de aanmaak van insuline, probeert het lichaam het bloed licht basisch te houden door de aanmaak van met name natriumbicarbonaat. Dit gebeurt via de nieren en de alvleesklier.

Een onvoldoende hoeveelheid bicarbonaten in ons bloed vermindert het vermogen om de zure afvalstoffen die ons lichaam produceert te neutraliseren en af te voeren. Omdat het lichaam de zuren niet voldoende meer kan bufferen en uitscheiden slaat ze deze op. De zure afvalstoffen verschijnen als o.a. cholesterol, vetzuren, urinezuur, uraat, sulfaat, fosfaat en nierstenen op allerlei plaatsen in ons lichaam (botten, gewrichten, spierweefsel, bindweefsel)

De opslag van zuren is een grondoorzaak van veroudering en allerlei chronische aandoeningen. De leeftijd van 45 is de gemiddelde leeftijd waarop mensen beginnen met het tonen van symptomen hoge bloeddruk, jicht, artrose, fibromyalgie, psoriasis en vele andere degeneratieve verzuringsaandoeningen.

Alka schoonmaakweken!
Dit is de unieke kans op een gezond en fit lichaam. Helemaal klaar voor de zomer!
Breng je lichaam in balans tijdens de Alka schoonmaakweken. In de periode 19 maart tot 9 april kun je zeer voordelig jouw Alka producten gebruiken met stapelkortingen:

  • Bij aankoop van 1 product : 10% korting
  • Bij aankoop van 2 producten: 15% korting
  • Bij aankoop van 3 producten: 20% korting

Tijdens de schoonmaakweken kan je een uitgebreide verzuringstest doen in de winkel. Je krijgt direct de uitslag en het beste ontzuringsadvies. Helemaal gratis! Ook is er de mogelijkheid om de verschillende Alka producten uit te proberen.

WIl je graag meer info? Kom gerust langs in de winkel of neem contact met ons op!