Nieuw: Eau Thermale Jonzac huidverzorging!

Ben je op zoek naar natuurlijke of biologische huidverzorging? Ontdek dan de producten van Eau Thermale Jonzac; een nieuwe generatie cosmetica, geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huid.

De cosmetica van Jonzac is ontwikkeld op basis van Jonzac thermaal bronwater. De minerale samenstelling van het bronwater ligt heel dicht bij de natuurlijke samenstelling van de huidcellen. Dit unieke mineraalwater wordt door Eau Thermale Jonzac gecombineerd met biologische formules die vrij zijn van mogelijk schadelijke stoffen. De met zorg gekozen ingrediënten worden hierdoor beter en effectiever geabsorbeerd. Het resultaat is een serie huidverzorgingsproducten die de huid op een natuurlijke wijze voedt.

Eau Thermale Jonzac is hypoallergeen en heeft voor elk huidtype een eigen lijn ontwikkeld, speciaal afgestemd op de eigenschappen van je huid. Zo is de Reactive lijn speciaal geschikt voor de overgevoelige huid. Sublime is de anti-aging lijn en er is een productlijn speciaal voor de jonge ‘puber’ huid.

Nu verkrijgbaar bij Body & Nature!