Assortiment

 • Voedingssupplementen

  Voedingssupplementen zijn producten in de vorm van pillen, poeders, druppels, capsules of drankjes en bedoeld als aanvulling op de dagelijkse voeding.

  Natuurlijke voedingssupplementen zijn supplementen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan en staan daarmee ook het dichtst bij de mens. Een natuurlijk supplement zal namelijk het best door het lichaam worden herkend en zal ook op de beste manier in het lichaam zijn werk kunnen uitoefenen. Natuurlijke voedingssupplementen bevatten de meest natuurlijke grondstoffen, vitamines in hun meest actieve vorm en mineralen in organische verbindingen die makkelijk door het lichaam opgenomen kunnen worden. Daarnaast worden er liever geen onnatuurlijke stoffen zoals chemische hulpstoffen en allergenen gebruikt.

  Onze merken
  Bij Body & Nature vindt u o.a. de volgende merken: Lamberts, AOV, Vitals, Metagenics, KAL, Orthica, NOW, Essential Organics, Golden Naturals, Royal Green en Pharma Nord

  Lamberts: Lamberts maakt gebruik van natuurlijke ingrediƫnten. Om de kwaliteit hoog te houden, worden de bestandsdelen eerst uitvoerig onderzocht op zuiverheid. Ook de productiemethoden zijn voor Lamberts van belang. Bij de voedingssupplementen en kruidenextracten draait het om de goede verhoudingen. Lamberts doet zelf veel onderzoek naar de meest optimale verhouding van vitaminen en mineralen. Op die manier zijn de producten in goede balans en kunnen ze door ons lichaam optimaal worden benut.

  AOV: De natuur geeft ons de ingrediƫnten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat is de kracht van de natuur. En van AOV. Want AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen die zo dicht mogelijk bij de natuur staan. De vitamines en mineralen in de supplementen van AOV hebben een zo natuurlijk mogelijke vorm, zodat het lichaam deze makkelijker herkent en opneemt. AOV gebruikt alleen die stoffen in de supplementen die het lichaam kan gebruiken. Zo bevatten de natuurlijke supplementen geen kunstmatige toevoegingen en zijn vrij van lactose, fructose, gluten en gangbare allergenen. Mocht het toch nodig zijn om iets toe te voegen dan wordt dit duidelijk op het etiket vermeld.

Bestel nu ook uw producten online! button