Assortiment

 • Cosmetica

  De huid is ons grootste en belangrijkste orgaan. Het spreekt voor zich dat we om deze reden voorzichtig met dit orgaan moeten omgaan. Het doel van natuurcosmetica is het evenwicht van de huid niet te verstoren, maar op natuurlijke wijze te voeden en te herstellen.

  Onze merken
  Bij Body & Nature vindt u o.a. de volgende merken: Dr. Hauschka, Lavera, Weleda, Cattier, Zarqa, Urtekram en Treets.

  Het verhaal achter Dr. Hauschka: Dr. Hauschka Cosmetica geeft je huid het vermogen om zichzelf te verzorgen en te herstellen. De huidverzorging van Dr. Hauschka neemt deze taak niet over, maar herstelt het evenwicht van de totale huid. Elk product van Dr. Hauschka bevat extracten van heilzame planten volgens een zorgvuldige samenstelling. Hun natuurlijke grondstoffen zijn bijna uitsluitend afkomstig van een biologisch dynamische, gecontroleerde teelt, van het Demeter-keurmerk, percelen uit de vrije natuur of van Fair Trade projecten.

  Verzorg je unieke persoonlijkheid met de vernieuwde make-uplijn van Dr. Hauschka
  Niemand is zo mooi als jij. Het is je uitstraling die jou zo bijzonder maakt. Met de make-uplijn van Dr. Hauschka kun je laten zien wie jij bent, en laat jij je innerlijke en uiterlijke schoonheid stralen. Ontdek zelf hoe onze make-up je persoonlijkheid benadrukt, in plaats van verhult.

  Dr. Hauschka make-up combineert prachtige minerale kleuren met natuurlijke bescherming en huidverzorging. De samenstelling van heilzame plantenextracten en plantaardige wassen en oliën, helpt je huid gehydrateerd te blijven en het te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De kleuren van de minerale pigmenten in combinatie met de natuurlijke tinten van je gezicht, creëren een persoonlijke teint die past bij jouw huidskleur.

  Het verhaal achter Zarqa: Na jarenlang onderzoek heeft Zarqa huidverzorging ontwikkeld met een effectieve werking. Deze werking wordt ontleend aan lichaamseigen zouten en mineralen uit de Dode Zee, samen met zeer essentiële plantenextracten en werkstoffen die in bijna alle producten zijn verwerkt. Deze combinatie van werkstoffen zorgt voor een optimale verzorging van de (gevoelige) huid.

  Zarqa is zuiver, natuurlijk en mild ontwikkeld om risico op allergie te minimaliseren. De producten geven de huid wat het nodig heeft om te herstellen. Parfum en conservering zijn de twee belangrijkste allergieën die een allergie kunnen oproepen. Daarnaast kunnen veel andere synthetische ingrediënten als paraffine, kleurstoffen en parabenen allergische reacties oproepen.

  Zarqa kiest bewust voor natuurlijke en plantaardige werkstoffen die de huid in balans brengen. Daarom wordt er geen parfum of onnodige conservering gebruikt. Bovendien zijn de verpakkingen en tubes zo ontwikkeld, dat de werkzame stoffen beter bewaard blijven zonder dat onnodige irriterende conservering hoeft te worden toegevoegd. Vanuit de filiosofie dat Zarqa achter de kwaliteit van de producten staat, hanteert Zarqa een Niet tevreden… Geld terug Garantie. Mocht je dus wel een huidreactie krijgen op een product krijg je je geld terug.

   

Bestel nu ook uw producten online! button