Bestel nu ook je biologische versproducten bij Body & Nature

Zoals je misschien ook al in onze nieuwsbrief hebt kunnen lezen zijn wij gestart met het leveren van diverse verse biologische levensmiddelen. Denk hierbij aan groente en fruit, vitatassen, (plantaardige) zuivel maar bijvoorbeeld ook vegetarische en veganistische levensmiddelen. Veel artikelen zijn per stuk te bestellen!

Bestel je voor dinsdag 17:00 uur dan kun je de bestelling donderdag bij ons ophalen. Lukt het niet om het donderdag op te halen? Geen probleem, dan bewaren wij het achter in de koeling!  Wil je graag weten welke producten/merken wij kunnen bestellen? Neem dan eens een kijkje op www.udea.nl. Prijzen kun je bij ons opvragen.

De Vitatas 
Met Vitatas kun je eenvoudig en leuk gevarieerd en gezond eten. Elke week worden er tassen samengesteld met verse biologische groente en/of fruit. Een wekelijks variërende inhoud, uit het seizoen en altijd 250 gram groente en 200 gram fruit per persoon per dag, of je nou voor 1, 2, of 4 persoons tas kiest, je hebt altijd voldoende in huis om 3 of 5 dagen lekker gezond te eten. Zit er iets in wat je niet gebruikt of bestel je liever geen tas? Dan is het mogelijk interessant om losse groente/fruit bij ons te bestellen.

Benieuwd wat er deze week in de vitatas zit? Kijk dan op  https://www.vitatas.nl